Ambassadrice Evi Hanssen brengt LUISTERBOEK uit

Dompel jezelf onder in een ontroerende reis van liefde, luchtigheid en afscheid met het luisterboek “Traag naar de Hemel”, geschreven door Evi Hanssen en vertolkt door niemand minder dan de getalenteerde Marilou Mermans als Arlette Jacobs.

 

 

In 2023 raakten lezers al in de ban door het “Traag naar de Hemel” en de podcast ‘De Afscheidstorunee van mijn moeder’ beiden van de hand van Evi Hanssen. Nu is het tijd voor een unieke luisterervaring, waarbij Marilou Mermans de luisteraars meeneemt in het intieme verhaal als Arlette Jacobs, de moeder van Evi.

Het verhaal, gebaseerd op het werkelijke leven van Arlette Jacobs, omarmt de kracht van bewust leven in het licht van eindigheid. Evi en haar moeder delen hun emoties, momenten van vreugde en zwaarte terwijl ze de naderende dood onder ogen zien. Het luisterboek biedt een bijzondere kijk op hoe schoonheid, liefde en luchtigheid zich kunnen verschuilen te midden van verdriet en pijn tijdens de laatste levensfase.

Evi Hanssen, bekend als radio- en tv-persoonlijkheid, deelt haar diepgaande ervaring: “Ik vind het een hele grote eer dat Marilou de stem van mijn moeder voor haar rekening neemt. Mijn mama was fan van haar. Ik had het best wel moeilijk tijdens de opnames om mijn moeder opnieuw te horen, niet zozeer omdat ze mijn mama heeft geïmiteerd, maar omdat Marilou zich de teksten zo eigen heeft gemaakt dat ik opnieuw de liefde en dankbaarheid heb gevoeld die mijn mama ook had. Mijn moeder wilde met dit boek de dood bespreekbaar maken en dat heeft Marilou ook zo aangevoeld.”

 

Marilou Mermans: “Ik raad iedereen het boek aan, omdat het een handleiding is hoe je met deze situatie kunt omgaan. De teksten zijn zo liefdevol en diepgaand, maar tegelijkertijd des dagelijks en des levens. Het lijkt of je een caleidoscoop krijgt met verschillende mogelijkheden om om te gaan met wat je meemaakt. Daarom is het voor mij zo leerrijk.’

 

Duik in dit ontroerende luisteravontuur en laat je meevoeren door de stemmen van Evi Hanssen en Marilou Mermans, die samen het verhaal van liefde, afscheid en helende kracht vertellen. “Traag naar de Hemel” biedt een intieme handleiding over hoe om te gaan met de laatste levensfase en blijft nazinderen als een bron van troost en inspiratie.

Meer recente berichten