Palliatief Netwerk Arrondissement Turnhout vzw

Contact

PNAT vzw

Stationstraat 60-62

2300 Turnhout

014 43 54 22

pnat@pnat.be

Contact

Palliatieve thuiszorgequipe Ispahan

014 42 66 02

ispahan@ispahan.be

Wie zijn we

Het Palliatief Netwerk Arrondissement Turnhout staat ten dienste van alle inwoners en hulpverleners in het arrondissement Turnhout. Door het geven van informatie en vorming wil het PNAT ondersteuning bieden bij palliatieve zorg en levenseindevragen.

 

We zetten sterk in op netwerken en het bevorderen van samenwerking.

Via de stuurgroepen thuiszorg , woonzorgcentra en ziekenhuizen – waarvan de respectievelijke voorzitters deel uitmaken van het dagelijks bestuur van het PNAT – wordt de uitbouw van palliatieve zorg in de respectievelijke sectoren mee vorm gegeven.

 

Daarnaast wordt er gewerkt met diverse werkgroepen om samenwerking te optimaliseren en de palliatieve zorg in de regio uit te bouwen, o.a. via de werkgroep gehandicaptenzorg, werkgroep vorming, werkgroep kine – ergo en het overleg tussen de palliatieve supportteams.

 

Voor palliatieve thuiszorg in onze regio werken we samen met vzw Ispahan, de multidisciplinaire begeleidingsequipe die palliatieve thuiszorg ondersteunt in het arrondissement. Uiteraard is er een nauwe band met de palliatieve eenheid van het AZ Turnhout, de enige palliatieve eenheid binnen het werkingsgebied.

 

Voor opleiding en vorming werken we samen met de Thomas More hogeschool en het vormingscentrum Hivset. Naast reguliere opleidingen bieden we ook opleidingen op maat aan, in samenwerking met diverse partners.

 

Het team bestaat uit vier medewerkers: Coördinator Guy Hannes, psycholoog Lieve Gielen, vormings- en projectmedewerker Jolijn Deceulaer en administratief medewerker Annemie Van den Kieboom.

 

werkingsgebied:
Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Dessel, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Lille, Meerhout, Merksplas, Mol, Olen, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo

1
vzw netwerk palliatieve zorg Westhoek–Oostende
2
heidehuis vzw (Noord-West-Vlaanderen)
3
netwerk palliatieve zorg De Mantel vzw
4
netwerk palliatieve zorg Zuid-West-Vlaanderen vzw
5
netwerk palliatieve zorg Gent-Eeklo vzw
6
netwerk levenseinde vzw (Zuid-Oost-Vlaanderen)
7
netwerk palliatieve zorg Waasland vzw
8
Palliatieve Zorg Regio Dender
9
forum palliatieve zorg (Brussel-Halle-Vilvoorde)
10
palliatief netwerk arrondissement Leuven - PANAL vzw
11
palliatief netwerk arrondissement Mechelen vzw - PNM
12
palliatieve hulpverlening Antwerpen vzw - PHA
13
netwerk palliatieve zorg Noorderkempen vzw
14
palliatief netwerk arrondissement Turnhout vzw
15
netwerk palliatieve zorg Limburg vzw
I am a tooltip