Palliatieve Hulpverlening Antwerpen vzw

Regio waar wij actief zijn

Stad Antwerpen (Antwerpen, Berchem, Berendrecht, Zandvliet, Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Kiel, Luchtbal, Merksem, Wilrijk) Aartselaar, Boechout (Vremde), Boom, Borsbeek, Edegem, Hemiksem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, Niel, Ranst (Broechem, Emblem, Oelegem), Rumst (Reet, Terhagen), Schelle, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven (Massenhoven, Pulderbos, Pulle, Viersel), Zwijndrecht (Burcht)

Contact

Palliatieve Hulpverlening Antwerpen vzw

Doornstraat 331, 2610 Wilrijk

03 265 25 31

pha@uantwerpen.be

Wie zijn we

Palliatieve Hulpverlening Antwerpen vzw heeft een erkenning voor Netwerk voor palliatieve zorg en voor de multidisciplinaire begeleidingsequipe (MBE) in haar werkingsgebied. de regio Antwerpen. PHA heeft tevens een eigen vrijwilligerswerking.

Vanuit onze netwerkfunctie nemen we volgende opdrachten op:

Onze multidisciplinaire begeleidingsequipe wil op een laagdrempelige wijze de patiënt, zijn naaste, zijn hulpverleners ondersteunen en dit door actieve exploratie van mogelijke zorgnoden en formuleren van haalbare zorgdoelen. Wij waken erover dat de coördinatie en de continuïteit van de zorg gedurende het palliatieve traject van de patiënt en zijn naaste gewaarborgd is.

 

Ons team bestaat uit de coördinator, deskundigen in palliatieve zorg, een psycholoog, equipeartsen, vrijwilligerscoördinator, administratieve medewerkers en een communicatieverantwoordelijke.

 

Onze kernwaarden

De palliatieve zorg waar wij voor staan is bij uitstek een interdisciplinaire zorg: samenwerking is onmisbaar. Onze palliatieve zorg houdt rekening met de autonomie van patiënt (en zijn naaste). De patiënt is meer dan zijn ziekte daarom staat een holistische benadering voorop. Wij leveren een belangrijke bijdrage in de organisatie van de continuïteit van de zorg voor patiënt en naaste.

1
vzw netwerk palliatieve zorg Westhoek–Oostende
2
heidehuis vzw (Noord-West-Vlaanderen)
3
netwerk palliatieve zorg De Mantel vzw
4
netwerk palliatieve zorg Zuid-West-Vlaanderen vzw
5
netwerk palliatieve zorg Gent-Eeklo vzw
6
netwerk levenseinde vzw (Zuid-Oost-Vlaanderen)
7
netwerk palliatieve zorg Waasland vzw
8

Palliatieve Zorg Regio Dender

9
forum palliatieve zorg (Brussel-Halle-Vilvoorde)
10
palliatief netwerk arrondissement Leuven - PANAL vzw
11
palliatief netwerk arrondissement Mechelen vzw - PNM
12
palliatieve hulpverlening Antwerpen vzw - PHA
13
netwerk palliatieve zorg Noorderkempen vzw
14
palliatief netwerk arrondissement Turnhout vzw
15
netwerk palliatieve zorg Limburg vzw
I am a tooltip