Heilig Hart ziekenhuis Lier zoekt een enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundige (m/v/x). "Omarm jij – net als wij – patiëntgerichtheid, kwaliteit en veiligheid, collegialiteit en samenwerking én betrokkenheid? Dan ben jij een collega naar ons hart!"

Vacature: verpleegkundige Palliatieve Zorgen (m/v/x)

Jobtime: 80%  – Onbepaalde duur – LIER

Wat ga je doen?

Je werkt op een gespecialiseerde afdeling voor patiënten voor wie geen genezing meer mogelijk is. Met een aangepaste zorg beoog je de levenskwaliteit van deze patiënten te optimaliseren.

Je hebt aandacht voor de totale mens en begeleidt patiënten en hun naaste omgeving op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel vlak. Samen met het palliatieve team probeer je maximaal tegemoet te komen aan de noden van de patiënt en verleen je zorg op maat.

Je biedt advies en ondersteuning aan de patiënt en zijn naasten voor een betekenisvolle afronding van het leven en stelt een menswaardig levenseinde centraal. Ook sta je in voor de rouwbegeleiding en nazorg aan de familie en naasten.

Als palliatieve verpleegkundige werk je in een multidisciplinair team waarin de arts de medische eindverantwoordelijkheid draagt. Je participeert aan teamoverleg, waarin jouw observaties en bevindingen bijdragen aan het zorgplan van de patiënt. Ook ethische vraagstukken komen aan bod.

Als teamlid zorg je mee voor een open en veilig afdelingsklimaat en werk je actief mee om kwaliteitsvolle zorg aan te bieden binnen de juiste wettelijke kaders.

Wat heb jij te bieden?

  • Je bent een HBO5 of bachelor in de verpleegkunde
  • Je hebt een postgraduaat palliatieve zorg of bent bereid deze opleiding te volgen
  • Ervaring in een palliatieve setting is een meerwaarde
  • Verpleegtechnische vaardigheden combineren met een warme menselijke nabijheid is voor jou de ideale mix
  • Je luistert actief en zorgt voor een open en respectvolle communicatie
  • Je bent empathisch en kan goed je grenzen bewaken
  • Je kan zelfstandig werken en in teamverband
  • Samenwerken met en het aansturen van vrijwilligers is een bijkomende vaardigheid
 
 
Wat heeft HeiligHartLier te bieden? Veel! Lees snel verder op hun website via onderstaande knoppen

Meer nieuws

Vacature: communicatieverantwoordelijke

Ben jij het communicatietalent dat we zoeken? Bij Palliatieve Zorg Vlaanderen zoeken we een gedreven professional die een vlotte pen hanteert, goed kan inplannen, minstens een basiskennis heeft van WordPress en alle interne en externe communicaties kan verzorgen.

Lees meer »