(her)Ontdek 'Voor ik het vergeet'

Wat is het?

Voor ik het vergeet is een tool die je helpt bij het voeren van gesprekken rond vroegtijdige zorgplanning (VZP) bij personen met dementie en andere zorgbehoevenden, zoals personen met een verstandelijke beperking in de geestelijke gezondheidszorg of met fysieke beperkingen in een woonzorgcentrum, in de thuiszorg en in een dagverzorgingscentrum.

Je kan er eenvoudige rapporten mee generen, thema’s en foto’s toevoegen en wijzigen en het draait op alle toestellen aan een jaarlijks tarief.

 Gratis infosessies

Wat kan het vernieuwde webplatform? Welke voordelen biedt het voor jou? Dat kom je te weten tijdens de infosessies via Teams. De inhoud van de infosessie is steeds hetzelfde en duurt ongeveer 40 minuten:

  • 22/04/2024
  • 23/04/2024
  • 25/04/2024

Meer recente berichten

Vacature expert thuisverpleging palliatieve zorg bij i-mens

Flexibele werkplek Voltijds Staf- of beleidsmedewerker Vast   Ben jij een gedreven verpleegkundige met een passie voor palliatieve zorg? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten zodat onze medewerkers op hun beurt zorg en kwaliteit kunnen bieden aan onze patiënten? Dan ben jij de persoon

Lees meer

Stel je kandidaat voor Afscheid dat verbindt​ 2025

Stel je kandidaat voor ‘Afscheid dat verbindt’ Praktisch Doelgroep:  Zorgverleners met ervaring in de begeleiding van palliatieve patiënten Data: Nog te bepalen. Telkens van 9.30 tot 16.30 uur. Lesgever:  Hilde Ingels (Amfora vzw) Locatie: Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde Hoe geraak je er?– parking aan achterzijde gebouw 

Lees meer