Evenementen
Debat met experts – Stel je vraag!

Om 11 uur houden we een debat met diverse experts palliatieve zorg:

We nodigen iedereen uit om op voorhand hun vragen over palliatieve zorg te stellen. Deze vragen zullen we aan het expertpanel voorleggen.

Heb je een vraag over palliatieve zorg? Stel je vraag hier!

 

Het debat zal via livestream te volgen zijn op deze website.

Lancering scan palliatieve zorg in woonzorgcentra

Om 14 uur zal minister Wouter Beke de scan voor palliatieve zorg in woonzorgcentra officieel lanceren. De scan werd ontwikkeld door Palliatieve Zorg Vlaanderen, in samenwerking met Zorgnet Icuro, Vloso en VVSG. Het is een instrument om woonzorgcentra te ondersteunen bij de implementatie van een kwaliteitsvolle palliatieve zorgcultuur, conform het woonzorgdecreet. Lees hier meer over de scan.

 

De lancering vindt plaats in woonzorgcentrum Triamant, Haspengouw.

Events in Vlaanderen

Naast onze initiatieven worden er in heel Vlaanderen acties georganiseerd voor de Dag van de Palliatieve Zorg. Neem een kijkje naar de kalender hieronder.

Kalender
Laat je inspireren

Wil je zelf een actie rond de Dag van de Palliatieve Zorg op touw zetten? We geven je graag inspiratie voor mogelijke activiteiten: van een praatcafé tot een wandeling, een infostandje in de inkomhal van je ziekenhuis, een ‘levenswensenmuur’ in de gang van je woonzorgcentrum… Klik hier

Registreer je initiatief

Organiseer je zelf een actie voor de Dag van de Palliatieve Zorg? Registreer je initiatief door een mailtje te sturen naar s.brion@palliatievezorgvlaanderen.be, dan maken we je initiatief mee bekend via deze website.      

Algemeen
Palliatieve Zorg Vlaanderen vzw Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde RPR Brussel Nederlandstalig 0442 99 0288 – Privacyverklaring
Met de steun van
Stichting tegen kanker
PXL Healthcare
PXL Social work
Contact
www.palliatievezorgvlaanderen.be
info@palliatievezorgvlaanderen.be
T. 02 255 30 40
© Copyright Palliatieve Zorg Vlaanderen · Webdesign Dotplus