Gezocht: ‘Good Practices en ideeën Geïntegreerde Zorg’

Heb jij in je organisatie ervaring met initiatieven rond geïntegreerde zorg? Of heb je ideeën, geplande kleine of grote projecten, voorstellen voor het beleid, en wil je die graag delen? Dan horen we dat graag. En er is meer: in maart organiseren we een Ronde Tafel rond palliatieve zorg, samen met minister Hilde Crevits.

Meedoen aan de rondetafel met Minister Crevits?

De Dag van de Palliatieve Zorg is het startschot voor een langer engagement om samen verder te bouwen aan geïntegreerde zorg. We zijn dus op zoek naar good practices.

 

Heb jij in je organisatie ervaring met initiatieven rond geïntegreerde zorg? Of heb je ideeën, geplande kleine of grote projecten, voorstellen voor het beleid, en wil je die graag delen? Dan horen we dat graag. En er is meer: in maart organiseren we een Ronde Tafel rond palliatieve zorg, samen met minister Hilde Crevits. Misschien kan je daar je ideeën komen pitchen en bespreken.

 

Alle ingestuurde good practices en ideeën worden verzameld en beoordeeld door een jury. De beste 3 worden uitgenodigd om alles persoonlijk toe te lichten op de ronde tafel en in gesprek te gaan met minister Crevits.

 

Geïntegreerde zorg is samenwerken en delen. Daarom zullen we de komende maanden regelmatig een aantal van de ingezonden ideeën posten op onze website.* Die kunnen andere organisaties inspireren om ook met dit thema aan de slag te gaan.

*Voor we iets publiceren op onze website zullen we eerst met jou overleggen 

Algemeen
Palliatieve Zorg Vlaanderen vzw
Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde
RPR Brussel Nederlandstalig 0442 99 0288
Privacyverklaring
Contact
www.palliatievezorgvlaanderen.be
info@palliatievezorgvlaanderen.be
T. 02 255 30 40
© Copyright Palliatieve Zorg Vlaanderen · Webdesign Dotplus