Hou je van een gevarieerde job met zowel inhoudelijke als operationele verantwoordelijkheden? Wil je projecten sturen en mee tot een goed einde brengen? Kan je gestructureerd werken en heb je een brede interesse om zowel inventief te denken als praktisch aan de slag te gaan? Dan hebben wij de ideale job voor jou

Vacature: Projectmanager

Hands-on Projectmanager (80 of 100%)

Koepelorganisatie Palliatieve Zorg Vlaanderen is op zoek naar een ambitieuze en ervaren Projectmanager om ons dynamische team te versterken. Als Projectmanager ben je mee verantwoordelijk om op basis van concrete behoeften en doelstellingen vorm te geven aan nieuwe projecten.   Ook het effectief plannen, organiseren en coördineren van projecten binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten horen daarbij.   Je zult ook zelf uitdagende projecten leiden die als doel hebben de palliatieve zorg in het landschap te versterken en te verbeteren. We zoeken iemand met leiderschapskwaliteiten en uitstekende organisatorische vaardigheden.

 

Verantwoordelijkheden:

1.    Projectplanning en -uitvoering:

Ontwikkelen en beheren van haalbare projectplannen, het coördineren van resources en ervoor zorgen dat projectdoelen worden behaald.

2.    Verbindend leiderschap binnen jouw projecten:

Samen met experten en ervaringsdeskundigen projecten inhoudelijk opzetten en nodige samenwerking vorm geven. Leiden, motiveren en inspireren van projectteams om optimale output te leveren en mee durven zorg dragen voor de implementatie. 

3.    Budgetbeheer:

Verantwoordelijk voor het beheer van projectbudgetten.

4.    Stakeholdermanagement:

Opbouwen en onderhouden van relaties met belanghebbenden, waaronder interne teams, onze netwerken en externe partners. Zorgen voor open communicatie.

5.    Rapportage en evaluatie:

Regelmatige rapportage over de projectvoortgang aan het management, het bestuur en de sponsors. Tot en met de duurzame implementatie.

 

Vereisten:

– Minimaal een afgeronde bacheloropleiding in een relevante discipline.

– Ervaring in de zorgsector is een plus, maar geen vereiste.

– Uitstekende communicatie- en een sterke verbindende leiderschapsstijl.

– Sterk probleemoplossend vermogen, initiatief durven nemen en resultaatgerichtheid.

– Vermogen om flexibel -en soms onder druk- te werken in een landschap in beweging.

 

Wat bieden wij?

·        Je stapt in een boeiende en gevarieerde job met autonomie.

·        Je krijgt een contract onbepaalde duur en je ervaring wordt in rekening gebracht door overname van de relevante anciënniteit.

·        Je werkt in een glijdend uurrooster. Tijdsinzet is bespreekbaar (80% tot 100%)

·        Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer met de wagen of fiets. Je abonnement op het openbaar vervoer wordt volledig vergoed.

·        Je komt terecht in een klein en enthousiast team. Wil je dat checken ? Je vindt ons team terug op onze website en je mag gerust een medewerker contacteren.

 

Waar en hoe solliciteren?

·        Mail je CV met motivatiebrief naar info@palliatievezorgvlaanderen.be

·        Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact met Christine De Cafmeyer, directeur PZV,
op het nummer 0495 59 84 09.

·        Sollicitaties zijn welkom tot 31 januari 2024, maar we gaan sneller in gesprek met kandidaten.

 

Over ons

Palliatieve Zorg Vlaanderen is de koepelorganisatie voor de palliatieve zorgsector in Vlaanderen. Wij ondersteunen de zorgverleners, organisaties en zorginstellingen en de mantelzorgers die dagelijks instaan voor palliatieve zorg. We doen dit door samen met de sector en experts zowel op praktische zaken als beleidszaken in te zetten.

Meer nieuws