Hou je van een gevarieerde job met zowel inhoudelijke als operationele verantwoordelijkheden? Wil je projecten mee tot een goed einde brengen? Kan je gestructureerd te werk gaan en heb je een brede interesse om zowel inventief te denken als praktisch aan de slag te gaan? Dan hebben wij de ideale job binnen een toonaangevende koepelorganisatie, in de zorgsector voor jou.

Vacature: Polyvalante beleidsondersteunende stafmedewerker

Over ons

Palliatieve Zorg Vlaanderen is de koepelorganisatie voor de palliatieve zorgsector in Vlaanderen. Wij ondersteunen de zorgverleners, organisaties en zorginstellingen en de mantelzorgers die dagelijks instaan voor palliatieve zorg. We doen dit door samen met de sector en experts zowel op praktische zaken als beleidszaken in te zetten.

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een beleidsondersteunende stafmedewerker met interesse in palliatieve zorg die breed inzetbaar is. Naast een aantal operationele verantwoordelijkheden, zoals het organiseren van bestuursvergaderingen, rapportering naar externe partners en personeelsadministratie, zal je ook beleidsondersteunende taken en verantwoordelijkheden krijgen. De operationele taken zal je samen met de collega’s van de administratieve cel opnemen.

 

Je werkt graag in teamverband, samen met de collega’s van ons sterk complementair team waarbinnen je de nodige ruimte krijgt om je werkt te organiseren. We zijn een koepel- en netwerkorganisatie. Je zal dus naast de nauwe samenwerking met collega’s ook veel samenwerken met externe partners.

 

Je takenpakket
 • Je organiseert de bestuursvergaderingen van onze organisatie en bewaakt de good governance principes (beheer agenda, verslag, data bewaken).
 • Je bent verantwoordelijke voor een aantal beleidsondersteunende operationele taken: o Personeelsadministratie
 • Projectopvolging en -rapportering naar subsidiërende overheden
 • Je bent het aanspreekpunt voor een aantal externe organisaties en je faciliteert werkgroepen uit de sector
 • Je zal meewerken aan bepaalde projecten rond palliatieve zorg of eventueel zelf projecten trekken en opzetten
 • Je krijgt inhoudelijk een aantal domeinen toegewezen waarvoor je mee het antwoord op meer inhoudelijke of praktische vragen kan zoeken.
 
Profiel
 • Je bent energiek en geïnteresseerd in palliatieve zorg en werkt graag samen binnen een team
 • Je bent breed inzetbaar en flexibel. Het zorglandschap is sterk in beweging en wij bewegen mee. Dat maakt het net zo boeiend. Zo kan je meegroeien.
 • Je bezit minimaal een bachelorsdiploma. Dat kan bijvoorbeeld een bachelor sociaal werk zijn, verpleegkunde,… maar je drive is het belangrijkste
 • Ervaring/kennis in het palliatief landschap is een troef maar geen must. Je moet er wel een interesse voor hebben en je willen inwerken.
 • Je kan verantwoordelijkheid nemen voor je domein na nodige inwerking en je bent gebeten om te weten: als je vragen krijgt binnen je domein ga je op zoek naar antwoorden, bij collega’ s binnen het team, bij de werkgroepen of bij ons netwerk;
 • Je kan meewerken aan projecten
 • Je kan ook zaken organiseren, zoals bijvoorbeeld events met de verschillende werkgroepen, een event met externe stakeholders, …

Ons aanbod
 • Je stapt in een boeiende en gevarieerde job met autonomie.
 • Je krijgt een contract onbepaalde duur en je ervaring wordt in rekening gebracht door overname van de relevante anciënniteit.
 • Je werkt in een glijdend uurrooster. Tijdsinzet is bespreekbaar (60% tot 80%)
 • Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer met de wagen of fiets. Je abonnement op het openbaar vervoer wordt volledig vergoed.
 • Je komt terecht in een klein en enthousiast team. Wil je dat checken ? Je vindt ons team terug op onze website en je mag gerust een medewerker contacteren.

 

Waar en hoe solliciteren?

Mail je CV met motivatiebrief naar Alice Fayet, a.fayet@palliatievezorgvlaanderen.be.

Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact met Christine De Cafmeyer, directeur, op het nummer 0495 59 84 09. Sollicitaties zijn welkom tot 30 april 2023, maar we gaan sneller in gesprek met kandidaten.

Meer nieuws

Vacature: Polyvalante beleidsondersteunende stafmedewerker

Hou je van een gevarieerde job met zowel inhoudelijke als operationele verantwoordelijkheden? Wil je projecten mee tot een goed einde brengen? Kan je gestructureerd te werk gaan en heb je een brede interesse om zowel inventief te denken als praktisch aan de slag te gaan? Dan hebben wij de ideale job binnen een toonaangevende koepelorganisatie, in de zorgsector voor jou.

Lees meer »