End-of-Life Care is op zoek naar 7 nieuwe collega's. 6 PhD-onderzoekers en een management assistant. Ben jij de geknipte kandidaat?

Jobs End-of-Life Care

7 Openstaande vacatures EOLC

 

Het onderzoek van End-of-Life Care Group gaat van palliatieve en levenseindezorg, tot zorg aan het begin van een ziektetraject, of net erna. Kanker, dementie, en andere levensbedreigende aandoeningen in verschillende populaties, gaande van kinderen tot en met ouderen en hun familie, in alle zorginstellingen en in de community. 

Waar en hoe solliciteren?

Bekijk de 7 vacatures op endoflifecare.research.vub.be/jobs 

Meer nieuws

Driedaagse vorming – spiritualiteit en onmacht

Driedaagse vorming – Spiritualiteit en onmacht Over de vorming Patiënten, families en collega’s doen non-stop een appèl op ons. Elke dag opnieuw geven we het beste van onszelf, maar hoe graag we ook werken in palliatieve zorg, soms verliezen we in die zorg een stukje

Lees meer »

Opleiding: Intervisie voor artsen

Misschien vraagt u zich wel eens af: palliatieve zorg is soms heel lastig als arts, en ik wil eens spreken met collega’s om te zien hoe zij met die knelpunten omgaan? Of stelt u zich de vraag: ben ik nu de enige die het antwoord voor deze moeilijkheid niet kan vinden in mijn vakboeken? Er zijn vele mogelijkheden om u als arts verder te ontwikkelen in het domein van de palliatieve zorg.

Lees meer »