Pallion vzw zoekt een nieuwe directeur. Ben jij de geknipte kandidaat?

Vacature Directeur Pallion vzw

DIRECTEUR (100%) 

 

Pallion vzw is op zoek naar een directeur om haar team te versterken. Graag brengen wij deze vacature hier onder de aandacht.

 

Over Pallion vzw 

Pallion vzw (Palliatieve Zorg Limburg) beoogt de beste palliatieve en levenseindezorg op maat van elke patiënt en familie in Limburg: zorg waarbij de kwaliteit van leven centraal staat met aandacht voor lichamelijke, psycho-emotionele, sociale en existentiële noden. Vroegtijdige zorgplanning draagt in grote mate bij aan deze kwalitatieve zorg. De organisatie staat aan het roer van de uitbouw van een palliatieve zorgcultuur en faciliteert hiertoe de samenwerking tussen de betrokken actoren in de regio.

 

Door een recente fusie wordt bovendien de expertise in de verschillende domeinen gebundeld, zodat de middelen optimaal kunnen worden ingezet en zo werk kan worden gemaakt van het ondersteunen en uitbouwen van een palliatieve zorgcultuur en het mee mogelijk maken van samenwerking tussen alle actoren rond palliatie in Limburg. Het denken over een nieuwe organisatiestructuur heeft via co-creatie een waardevol resultaat opgeleverd. Dit waardevol resultaat wil Pallion vzw nu implementeren en de fusieorganisatie verder versterken. Daarom is de vzw nu op zoek naar een directeur.

 

Wie zoekt Pallion vzw? 

Pallion zoekt iemand die een motiverende en inspirerende persoonlijkheid is, maar ook een kritische gesprekspartner in het directieteam. Iemand die breed kijkt, met oog voor detail, en die beschikt over een “hands on” mentaliteit. Iemand die als directeur in staat is om de organisatie intern en extern te vertegenwoordigen.

 

Je takenpakket 

  • Je ontwikkelt in samenspraak met het managementteam en het bestuur een strategisch beleid in overeenstemming met de visie, missie en opdrachten van de organisatie. Je implementeert dit strategisch beleid in de dagelijkse werking van de organisatie.
  • Je realiseert samen met de medewerkers de transitie van de organisatie naar de nieuwe structuren en systemen.
  • Je coacht de teamverantwoordelijken en geeft leiding aan het team ondersteuning. Hierdoor bereik je een optimale service aan medewerkers, patiënten, doorverwijzers,…
  • Je initieert en stimuleert innovatie- en verbeterprojecten en onderzoekt en signaleert in- en externe risico’s op het gebied van de bedrijfsvoering met name op het gebied van zorgfinanciering en bekostigingssystemen.

 

Je profiel 

Voor deze uitdagende functie is Pallion vzw op zoek naar een ervaren manager met:

  • Ervaring of interesse in palliatie en levenseinde vraagstukken.
  • Kennis en vaardigheden om medewerkers en teams aan te sturen, een echte people-manager.
  • Feeling voor organisatiemodellen en verbeteren van systemen en structuren.
  • Kostenbewust organisatietalent.

 

Wat Pallion vzw kan bieden 

Je kan mee bouwen aan een organisatie die de referentie is van de palliatieve zorg in de regio Limburg. Je kan je verdere stempel drukken op de organisatorische contouren waarbinnen kennis, expertise en ondersteuning kan gebundeld en ontwikkeld worden rond palliatieve zorg die ter beschikking gesteld worden aan het werkveld, de samenleving en het beleid. Aan deze functie is een verloning gekoppeld volgens het IFIC 18 -barema aangevuld met extralegale voordelen.

 

Waar en hoe solliciteren? 

Mail je CV met motivatiebrief naar Kris Heeren. kris@kingalfonso.be. Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact op het nummer 0471 81 60 08. De volledige functiebeschrijving en andere nuttige informatie vind je op www.kingalfonso.be.

 

Meer weten over de inhoud van deze functie en de omgeving? Kijk op www.pallion.be.

Meer nieuws