Wat kan je verwachten op de dag van de Palliatieve Zorg?

Geen eendaags gebeuren: maar het startschot voor een langer engagement om samen verder te bouwen aan geïntegreerde zorg. Daarom een oproep om vanaf heden initiatieven te nemen die de samenwerking en de weg naar echte geïntegreerde zorg verder kunnen ondersteunen.

 

Ontvang elke week extra info over deze dag. In de maanden die volgen op Dag van de Palliatieve Zorg plaatsen wij nog een heleboel content op de website. Neem dus zeker geregeld een kijk op onze website!

Laat je inspireren

Voor elke goede samenwerking, staat elkaar leren kennen centraal. Zo kan je bijvoorbeeld op de Dag van de Palliatieve Zorg de mantelzorger beter leren kennen via een kookmoment in je woonzorgcentrum. Of kan je eens met de andere thuisverplegers van een patiënt een koffiemoment inlassen. Je kan een quiz uitsturen naar andere afdelingen waarmee je samenwerkt om misverstanden de wereld uit te helpen. Of eens beste ervaringen delen met afdeling of WZV of collega in de thuiszorg waarmee je samenwerkt.

Registreer je initiatief

Wil je op of rond Dag van de Palliatieve Zorg iets ondernemen om de samenwerking extra in de verf te zetten? Laat het ons zeker weten! Want vele leuke ideeën en ervaringen inspireren.
Registreer je initiatief en dan maken we je mee bekend via deze website.      

Algemeen
Palliatieve Zorg Vlaanderen vzw Luchthavenlaan 10, 1800 Vilvoorde RPR Brussel Nederlandstalig 0442 99 0288 – Privacyverklaring
Met de steun van
Stichting tegen kanker
PXL Healthcare
PXL Social work
Contact
www.palliatievezorgvlaanderen.be
info@palliatievezorgvlaanderen.be
T. 02 255 30 40
© Copyright Palliatieve Zorg Vlaanderen · Webdesign Dotplus