In de eerste webinar vertellen directeur Christine De Cafmeyer en voorzitter dr. Peter Pype je alles over palliatieve zorg en wat het voor jou kan betekenen.

 

Host Stéphanie De Smet vertrekt vanuit misverstanden over palliatieve zorg en doorloopt het traject van een fictieve patiënt. Zo wordt duidelijk vanaf welk moment iemand palliatief is én dus beroep kan doen op (gespecialiseerde) palliatieve zorg. Vervolgens konden kijkers live vragen stellen via de chat.

 

Het is de aftrap van de campagne: Boost, die drie jaar lang zal duren.

Herbekijk nu webinar 1: "Het laatste stukje nu. Palliatieve zorg helder uitgelegd"

Webinar boost palliatieve zorg

Aankondiging: Het laatste stukje nu

De eerste webinar vertelt je alles over wat palliatieve zorg is en wat het voor jou kan betekenen. Na deze webinar lanceren we een brochure met daarin alle informatie voor de zorgvrager. Je kan deze later hier, bij de tab ‘promomateriaal’ en op de website www.palliatievezorgvlaanderen.be terugvinden.

 

Te weten komen wat palliatieve zorg precies is doe je door je gratis in te schrijven voor de webinar die live plaatsvindt op 27 april 2023 van 20 tot 21 uur.

 

Je bent niet vrij? Je hebt het gemist?
We plaatsen de webinar later online zodat je hem kan herbekijken.

“De eerste webinar is achter de rug. De reacties zijn lovend.

Ik ben gelukkig en kijk nu al uit naar het vervolg!

Nu we al wat misverstanden en taboes over palliatieve zorg de wereld uithielpen, focussen we ons verder op het verbinden van de palliatieve persoon en zijn omgeving.

Want een palliatief proces, dat draag je niet alleen.”

Projectleider Alice Fayet

Meer projecten

Het laatste stukje nu

De eerste webinar vertelt je alles over wat palliatieve zorg is en wat het voor jou kan betekenen. Na deze webinar lanceren we een brochure met daarin alle informatie voor de zorgvrager.

Project 2

Coming Soon!
Over dit project kom je binnenkort meer te weten. Hou de website dus zeker in de gaten voor het opvolgen van nieuwe projecten en informatie!

Project 3

Coming Soon!
Over dit project kom je binnenkort meer te weten. Hou de website dus zeker in de gaten voor het opvolgen van nieuwe projecten en informatie!

© Een campagne van Cera en Palliatieve Zorg Vlaanderen | Privacy | Design Dotplus